Bejelentkezés
Elfelejtett jelszó
Bejelentkezés
mindentakegyelemrol

Sz.László: Biztos kiút a nehézségekből!

Herr · 3 hete
1Korinthus 10:13 (EFO)
Eddig még csak olyan próbatétel ért benneteket, amely minden más embert is előbb-utóbb elér. Isten azonban hűséges, ezért nem fogja megengedni, hogy túl nehéz megpróbáltatásnak legyetek kitéve. Sőt, amikor a próbatétel kellős közepén vagytok, utat nyit nektek, hogy kiszabaduljatok belőle. Így ki fogjátok bírni a megpróbáltatást.

A legnagyobb Örömhír a világon, hogy Isten a Mennyei Édesatyánkká lett, Krisztusban az Ő nagy szerelméből és kegyelméből megmentett minket saját rossz avagy jó cselekedeteinkkel abszolúte nem törődve, mert egyetlen nagy vágya volt, hogy mint igazi Édesatya ismét maga mellett tudja az emberiséget és tisztában volt vele, hogy reménytelenül és szánalmasan elveszettek voltunk, ezért lett Krisztusban testté és mindent megfizetett értünk, kivásárolt minket a gonosz hatalmából az örök mennyei életre! Ehhez csak el kell fogadnia Jézust az embereknek, hinni Benne, mint Messiásban és Úrban! Ennyi! Nem több és nem is kevesebb! Elkötelezte magát, hogy gondunkat viseli teljesen, ha nem mi akarjuk puszta emberi erőlködésünkkel megoldani az életünket, hanem Őbenne megpihenünk, hálát adunk Neki és hagyjuk, hogy cselekedjen, miközben tesszük a természetes dolgainkat félelem és aggódás mentesen!
A fenti Igerészben még azt is megígérte, hogy soha nem hagyja, hogy olyan megpróbáltatásoknak legyünk kitéve, ami túl nehéz a számunkra, mert nem akarja, hogy a gyermekei beleroppanjanak és tönkremenjenek a földi élet viszontagságaiba, sőt, igazán az a vágya, hogy vissza reflektáljuk az Ő szeretetét, fényességét, jóságát és irgalmát mindenki felé! Azt mondja, hogy mikor a megpróbáltatás közepette vagyunk Ő utat nyit a viharos körülményekben és kiszabadít minket a hullámok közül! Ennek csak az az egy feltétele, hogy Jézusra nézzünk és ne a hullámokkal és szelekkel foglalkozzunk! Ez nem is feltétel, hanem egyszerűen spontán igény, egy olyan dolog, amit nem nehéz megtennünk, ahogy földi szerelmünkön sem nehéz csüggenünk és figyelmünk, lelki valónk közepében tartani a társunkat, szimplán a szerelem természete miatt! Ő a legnagyobb szerelem, Akit az Újszövetség kijelentett a számunkra, mint SZERETET, ABBA ATYA!!! Egy olyan Király, aki levette a koronáját és a gyermekei fejére helyezte, hogy vele együtt uralkodjanak a szeretet hatalmával!

Ezekkel a gondolatokkal kívánunk nektek drága testvéreink áldott és szép napot!
Laci&Veronika :-) <3 
Megjegyzést csak bejelentkezett blogolok tagok írhatnak!
Jeletkezz be a blogodban, vagy készíts te is egy blogot a blogolok.hu-n!
Herr
Kicsit később bemutatkozom, most ez csak egy próba! :-)